Je fiets laten herstellen door een specialist

Bij PROFILE Dierickx in Lochristi kan je elke fiets laten herstellen. Zelfs fietsen die je bij een andere klein- of groothandel hebt aangekocht. Als fietsspecialist kennen we het product door en door, kunnen we je beter adviseren en een panne in de toekomst vermijden. Onze deskundigen gaan na waar het probleem vandaan komt, sommen de nodige herstellingen op en gaan aan het werk.

Snelle reparatie

Aangezien we zo goed als alle fietsonderdelen in huis hebben, is een kleine herstelling zo gebeurd. Doorgaans is je fiets na twee werkdagen gerepareerd en geven we je een seintje wanneer hij klaarstaat. Herstelling van kinderfietsen geven we graag voorrang op woensdagmiddag, zo kunnen kinderen de volgende dag weer met de fiets naar school. Bij een defect frame of grotere reparaties kan het zijn dat je fiets laten herstellen iets meer tijd in beslag neemt. Hoe dan ook, je fiets zal weer als vanouds bollen.

Tijd voor onderhoud?

Je fiets verdient regelmatig onderhoud en daar helpen wij je graag aan herinneren met de PROFILE Dierickx service pas, die je ontvangt bij de aankoop van je fiets en die je een hoop voordelen biedt. Zo krijg je 3, 6 en 12 maanden na aankoop een bericht dat je online, 24/7 een afspraak kan maken voor fietsonderhoud. Daarna hoeft onderhoud pas na 2 of 3 jaar.

Op zoek naar een nieuwe fiets? Kom langs!

.

De andere voordelen van je service pas

  • Je kan online de gebruiksaanwijzing en garantievoorwaarden van je fiets raadplegen.
     

  • Ben je je fietssleutels kwijt? Met de online sleutelservice kan je nieuwe fietssleutels bestellen.
     

  • Tot 14 dagen na aankoop van je fiets kan je met je service pas een fietsverzekering afsluiten.
     

  • Je financiële gegevens worden veilig op één plek opgeslagen en je kan ze te allen tijde raadplegen.

 

​      Benieuwd hoeveel je fietsherstelling je zal kosten? Neem gerust  contact met ons op.